Ersta terrass

Fjällgatan/Erstagatan på Södermalm

Ett knapptryck : Direktkontakt med eventansvarig

Bröllop, företagsfest och event, grillfest på terrassen, dop, jul- eller sommarfest och högtider av alla de slag. Det är bara fantasin som sätter stopp för vilken typ av evenemang som vi kan arrangera på Ersta terrass.

Berätta om dina önskemål så hjälper vi dig gärna! [email protected] alternativt 08-714 66 34.


Kontakta sedan alla i samma formulär


sittande middag - kapacitet
20-
210
mingel - kapacitet
20-
250

BESKRIVNING OCH KAPACITET:

Ersta terrass arrangerar fester och andra evenemang för både företag och privatpersoner. Vår fantastiska utsikt tillsammans med den stora terrassen med eftermiddagssol gör oss till ett populärt val för Stockholmare som firar något speciellt.

I och med vår systerverksamhet på Ersta konferens & hotell kan våra gäster konferera (16 konferensrum), bo (38 hotellrum), äta och dricka gott samt hålla fester och andra event hos oss. Vår verksamhet som drivs i gamla historiska byggnader från mitten av 1800-talet bjuder på både gammaldags charm, nutida moderniteter och fantastisk utsikt över Stockholm och dess inlopp.

Vi har bröllopspaket från 795:-/person, bufféer från 353:-/person och festmenyer från 335:-/person.

Kapacitet:
Vid abonnemang av hela Ersta terrass finns det plats för 210 sittande gäster inomhus, uppdelat på följande lokaler:
Chambre Séparée: 10 personer
Baren: 20 personer
Hyllan: 50 personer
Lilla salongen: 50 personer
Stora salongen: 80 personer
Terrassen: 250 minglande personer (utomhus)

Ditt besök gör gott. I och med att Ersta konferens, hotell och terrass är en verksamhet inom den ideella föreningen Ersta diakoni betyder det att allt vårt överskott går tillbaka till våra verksamheter inom social omsorg och vård. Det innebär kort och gott att du som gäst och kund bidrar till arbetet med att hjälpa människor i utsatta livssituationer när du kommer till oss.

ikon för sluttid

TIDER:

Festvåningen kan abonneras från 08.00-01.00 förlängning är möjlig fram till klockan 03.00 mot avgift.

mat från leverantör

MAT:

Vår matfilosofi handlar om hållbarhet och bra råvaror. För oss är maten och kvalitén på råvarorna viktig liksom att välja hållbara alternativ där det är möjligt. Bland annat så är all vår fisk MSC-märkt, det mesta av köttet kommer från Svenska gårdar i Mälardalsområdet och grönsakerna är närodlade.

alkoholtillstånd

DRYCK:

Vi har alkoholtillstånd och erbjuder dryckespaket likväl som dryck efter egna önskemål samt barservering. Egen medhavd dryck är ej tillåtet.

möjligheter musik

UNDERHÅLLNING / MUSIK:

Hos oss kan du ha dansgolv, Spotify-lista, liveband och DJ. Vi hjälper dig boka den utrustning och underhållning som passar dina ambitioner.


Kontakta Ersta terrass

Bokalokal.se är provisionsfritt! Vid eventuell bokning går 100% av kostnaden till Ert arrangemang!

Välj mottagare att skicka till

Din KONTAKTA DESSA lista


Denna sida använder cookies. Läs mer.