HTML Site Map

Homepage Last updated: 2017, April 21
Total pages: 693

156 pages
Festlokal / festvåning i Stockholm | Bokalokal.se
Boka ledig festlokal / festvåning hos bokalokal.se. Vi har festlokaler och festvåningar i hela Stockholm, överallt från Kungsholmen till Södermalm. Få anbud på festen. Välkommen!
Festlokaler / festvåningar, eventlokaler i Stockholm Listning | Bokalokal.se
Boka lediga festlokaler / festvåningar hos Boka Lokal. Vi har eventlokaler över hela Stockholm. Vi hjälper er att hitta festlokalen som passar just er.
VENUE81 Eventlokal
VENUE81, Eventlokal centralt på Drottninggatan 81. Stora utställningsytor för mässa eller showroom. Utrymme för bankettdukning för upp till 400 personer.
Myntkrogen Festvåning - I Gamla Stan
I anslutning till Myntkabinettets museilokaler i Gamla Stan, mitt emot Stockholms Slott ligger Myntkrogen med flera eventsalar samt konferensanläggning. Central Festvåning i Stockholm för upp till 150 sittande gäster.
Billig festlokal i Stockholm
BokaLokal har samlat Stockholms 12 billigaste festlokaler där kund ta med egen mat och dryck. Ta fram kostnaden per person och se vad som ingår med ett smidigt kalkyl-verktyg.
Billig festvåning i Stockholm
12 billiga festvåningar med fullservice i Stockholm. BokaLokal.se har räknat på buffé med vin. Anser fullservice samt att lokalhyra och städning ingår i priser. Ta fram kostnaden per person och se exakt vad som ingår.
Festvåning för bröllop i Stockholm | Bokalokal.se
Boka er bröllopsfest hos Boka Lokal. Vi hjälper er hitta en festvåning som passar just erat bröllop. Vi har festvåningar över hela Stockholm.
Festlokal i Stockholm - egen dryck
Listning av festvåningar och festlokaler i Stockholms dit kund kan ta med sin egen dryck. Maten står leverantören för som även erbjuder personal. Perfekta upplägget när kunden vill bjuda på finare viner eller rejält med god dryck utan att det kostar skjortan.
Kick off företagsevent | bokalokal.se
Hitta festvåning för företagsfesten i Stockholm. Festarrangörer/festvåningar på bokalokal.se ger sina erbjudanden för företag om kick off i deras lokaler inklusive mat och dryck.
Julbord Stockholm / Julfest / Företagsfest | Bokalokal.se
Julbord för större sällskap. Få anbud på julbord hos Boka Lokal. Festlokaler för julbord över hela Stockholm med möjligheter. T.ex. att ta med egen dryck i egen abonnerad festvåning!
Bästa festlokalerna för kräftskiva i Stockholm | Bokalokal.se
En festlokal för kräftskiva ska gärna ligga naturskönt, gärna vid vatten samt med med utomhusytor. Här är bokalokals höjdarlokaler för kräftskiva. Flera har färdiga kräftskivepaket. Vissa kan kund själv ta med kräftorna.
Inspiration till dukning för fest | bokalokal.se
Tips och inspiration på dukning av långbord vid fest. Galleri av dukningar i olika teman. Dukning till fest så som bröllop, kräftskiva, dop, födelsedag vid långbord eller runda bord.
Servettvikningar som passar fest
Guide för vilka servetter som passar för fest med buffé eller bankettdukning. Rätt servettvikning för tygservetter och rätt servettvikning för pappersservetter.
Festtillbehör rekommenderade av bokalokal.se
Bokalokal.se kan rekommendera ett antal leverantörer till fest, så som cateringfirmor och underhållning.
Hjälp med marknadsföring av festlokaler
Öka konverteringen av fest och event till festvåningen med smarta och säljande verktyg från bokalokal.se. Vi levererar till festlokaler i hela Stockholm.
Site Map Page 1 - created with PRO Sitemap Service - pro-sitemaps.com
Arkiv - 3d visualiseringar, offertverktyg för anslutna lokaler
Material så som offertverktyg och 3d bild bläddrare att infoga på anslutna lokalers hemsidor.
Om Cookies
Information om att bokalokal.se lämnar cookies på besökarens webplats.
Peder Muur Festlokal i Stockholm, Vasastan
Peder Muur festlokal i stockholm med catering, festvåningar i vasastan med möjlighet att ta med egen mat och dryck, Mysig källare i vasastan.
Pålsundets matsal, festlokal på långholmen
I en gammal genuin varvsmiljö på Mälarvarvet finner ni Pålsundets Matsal. Festlokalen ligger i stockholm, på Långholmen. Hit kan gästerna ta med sin egna mat och dryck.
Skanstulls Festvåning
Rockiga nattklubbslokal med en skön svartklubbs-känsla. I Skanstull mitt på Söder med perfekta kommunikationer. Abonnera hela festvåninen själva till kl. 03.00.
Sjöfartshusets Festvåningar i Gamla Stan
I Sjöfartshuset drivs festvåning och konferens i 3 plan. Vackra lokaler i 1600-talshus på Skeppsbron med fantastisk utsikt över Strömmen och Af Chapman.
Skeppsholmens Krogkonst festlokal
Skeppsholmens Krogkonst driver festlokal/festvåning nära vattnet och af Chapman på Skeppsholmen. Ta med er egen dryck. Sitt under tält sommartid.
Steninge Slott - Sigtuna
Enorm stenlada för event och fest i Sigtuna. Lokalerna består av av en restaurang på nederplan på runt 400 m2 samt ett övre loft på över 1000 m2. Rustika grovhuggna stenväggar samt rejäla träbjälkar som lyfter upp till en ståtligt takhöjd. Passar fester, bröllop, event och mässor.
Café String festvåning invid Nytorget
Trendig mötesplats på Södermalm för fest och event. Separat nedervåning med scen, bar och ljudanläggning. Nära Nytorget.
Stockholms Vinkällare, Festlokal Norrmalm
Middagslokal, festlokal med vinprovning på Norrmalm, ta med eget vin som även kan lagras här. Flera rum för grupper i olika storlekar. Upp till 80 gäster sittande tillsammans.
Syster o Brors festvåning
Festlokal vid Norrtull i stockholm med catering och stor uteplats. Festvåningen ligger nära Tekniska Högskolan i Stockholm. Ytor som passar de flesta typer av event.
Tutankhamun utställningens eventlokal - Magasin 9s lokaler
Eventyta inbyggd i Tutankhamun-utställningen. Magasin 9 i Frihamnen omvandlas till en Egyptisk historisk utställning i tema Tutankhamun.
Valvet festlokal på skeppsholmen
Festlokal på skeppsholmen som drivs av Annorlunda Catering. Stora valv för upp till 180 sittande gäster. I anslutning finns en stor grusplan som lämpar sig för mottagning och andra aktiviteter.
Festlokal Vieille Montagne, Söder Mälarstrand, festvåning med catering
Festlokal på Söder Mälarstrand i stockholm. Ta med egen mat och dryck alternativt kan vi erbjuda catering. Här äter ni middag och festar i fartygets stora lastrum som rymmer upp till runt 100 gäster vid sittning.
7a Odenplan - Festvåning och eventlokal vid Odenplan
7A Odenplan har en enastående festlokal för event och stora sällskap. Unik takterrass som vetter ut mot Odengatan. Flera salar för olika storlekar på sällskap.
Aquaria festlokal vattenmuseum Djurgården
I vattenmuseet Aquaria driver Festbolaget festlokal/festvåning vid vatten. Ta med er egen dryck. Lokalen kan max ta 150 personer sittande. För mingelupplägg max 250 personer.
Bellevue Festvåning - Roslagstull i Stockholm
Festvåning på enskild plats i Bellevueparken i Stockholm. Naturupplevelsen är påtaglig men ert sällskap sitter centralt i Stockholm. Nära till Brunnsviken.
Blue Charm festlokal på båt vid Strandvägen
Blue Charm, festlokal och båtcharter vid vattnet vid Strandvägen i Stockholm. Här möter en klassiskt stilfull marin inredning och i salongen, där alla gäster sitter tillsammans, har samtliga utsikt genom fönstren runt om. Middag vid brygga eller i Stockholms Skärgård.
Restaurang Borggården - festvåning - på Östermalm
Festvåning på Östermalm inne i Armémuseum. Läckra stenvalv med stor rymt och högt i tak. Stora angränsande utomhusytor. Centralt i Stockholm.
Borgila festvåning på Södermälarstrand
Festlokal på södermälarstrand på båten Borgila som ligger mitt emot stadshuset med har fantastisk sjöutsikt. Ta med egen mat och dryck hit.
Bygget fest och konferens
Bygget Festlokal/festvåning central festlokal i stockholm för alla event. Spännande utsikt från fjärde våningen på Norrlandsgatan 11. Ytterligare en trappa upp finner ni fler detaljer från Byggets 30-tals design.
Camarillo festlokal i Vasastan
festlokal mitt i stan i Art Deco stil. Vi ordnar allt från mingelpartyn med upp till 200 gäster till stora bröllopsfester på upp till 120 gäster sittande tillsammans.
Citykonferensens Festvåningar Sthlm City
Festvåning mitt i city med konferensmöjligheter. Stor eventhall som kan avskärmas för mindre sällskap. Polhemssalen, den största salen går att knyta samman med Galleriet och intilliggande ytor för en sammanhängande lokal på 450 kvm. En idealisk lösning och lokal för större evenemang, personalfester eller scenunderhållning.
Clustret Gamla Stan | Festlokal i Gamla Stan i Stockholm
Festlokal centralt i Stockholm i Gamla Stan. Clustret Gamla Stan festvåning ligger på Skeppsbron 44 med fantastisk utsikt. Två plan, varav det övre är en stor matsal för upp till 120 gäster sittande. Kund kan ta med sin egen mat hit.
Docklands festvåning Finnboda Hamn
Festvåningen som hänger ut över vattnet i Finnboda Hamn i Nacka, Festvåningen har en stor terrass ut över vattnet. Sitt separat upp till 100 gäster och ha tillgång till en egen takterrass. Restaurangen hette förut F/B Sea
Eatery festlokal. Eventlokal och festvåning - i Nod huset i Kista
Eatery i Nod består av flera festlokaler och eventlokaler som kan användas på olika sätt för olika storlekar på sällskap. Även en hörsal finns att tillgå.
Ekeby Loge - Festlokal i stor loge i Haninge
Loge för event, fest och dans. 30 minuter från Stockholm i en lantlig idyll i Haninge. 7 meters takhöjd. En rustik sal som går att anpassa för sällskap mellan 50 till 500 gäster.
Festlokal En Trappa Ner i Stockholm City
Festlokal i city i Stockholm med catering, Ni sitter i läckra källarvalv i finaste skick. Ligger på Kammakargatan invid Drottninggatan, perfekt för gäster att ta sig till och från. Hit kan kund ta med sin egen dryck.
Eric Ericsonhallen - Eventlokal Skeppsholmen
Eric Ericsonhallen på Skeppsholmen är belägen centralt i Stockholm. En fantastisk event- och konsertlokal med en enorm rymd.
Eriksberg - festvåning - Östermalm
Festvåning i härlig stadsmiljö på Eriksbergsgatan på Östermalm i Stockholm. Solig innergård för mottagning och mingel. Middagssalen är i elegant sekelskiftesstil.
Essinge Konferenscenter
Essinge Konferenscenter även kallad Mälarterrassen är en festvåning på Stora Essingen vid vatten med stora uteplatser och egen brygga! Totalt finns 3 olika festsalar i olika storlekar lämpade för företagsevent med eller utan konferens.
Fjärilshuset Fest- och Eventlokal i Hagaparken
Fjärilshuset är beläget i mitten av Hagaparken. Vid bokning av någon av lokalerna så får ni exklusive rätt till hela området! Flera olika salar finns att tillgå med olika inramning för fest, event och konferens.
Flottsbro festlokal/festvåning i Huddinge
Flottsbro Festlokal/festvåning i Huddinge för fest och konferens. I naturskön miljö med Mälaren, skog och skidbacka inpå knuten. En festlokal där man kan ta med egen mat och dryck samt en värdshusdel med fullservice.
Fyrskeppet - festlokal - Djurgården
Fyrskepp och eventpråm som tillsammans bildar en fantastisk festanläggning. Ta med egen mat och dryck för middag i Fyrskeppet för upp till 40 gäster eller upp till 200 gäster på pråmen. Mysigt läge i Biskopsuddens Marina på Djurgården.
Göran Terrassen Festvåning i Stadshagen, Kungsholmen
En stor festvåning på Kungsholmen med en stor uteterrass i söderläge.
Jernkontoret - festlokal - Kungsträdgården
Festlokal där kund kan ta med egen dryck. Jernkontoret ligger i Kungsträdgården. Stockholms bästa läge. Fantastiska salar med högt i tak och bra konferensmöjligheter.
Kolingen Festvåning i Gamla Stan
På Kolingen vid Kornhamnstorg i Gamla Stan erbjuds flera olika matsalar för abonnering. Ert sällskap erbjuds den perfekta kombinationen av abonnerad matsal under middag och mingel samt ta del av Kolingens musik och DJ underhållning in på småtimmarna.
Kolskjulet festlokal Stockholm på Kastellholmen
Festlokal för den privata festen såväl som för företagsfesten eller konferensen. Längs ut på Kastellholmen med en magnifik utsikt över Stockholms inlopp. Passar för sällskap mellan 50-150 gäster.
Lavalhallen fest- och eventlokal
Festlokal med perfekta kommunikationer med Saltsjöbanan, 7 meters takhöjd och alla möjligheter för egen mat och dryck eller fullserviceupplägg. Upp till 300 sittande gäster.
Magasinet flexibel eventlokal | bokalokal.se
Magasindet på Söder Mälarstrand erbjuder en flexibel eventlokal för fest och konferens. Högt i tak med rustika stenväggar kontrasterar moderna designade element.
Festlokal på Södermalm - Festvåning Mäster Mikael | Bokalokal.se
Boka er festlokal på Södermalm hos bokalokal.se. Mäster Mikael festvåning ligger på Söder och passar alla typer av fester, stora som små. Stockholms bästa utsikt från Cornelis parken. 60-300 gäster.
Operatarrassen Festvåning Karl XII Torg
Operaterrassen ovanpå Café Opera, en elegant festvåning i centrala Stockholm. Mat designad av Stefano Catenacci. Bankett, konferens och fest.
Källare i Gamla Stan
Festlokal i Stockholm, Gamla Stan för upp till 80 personer. Perfekt för fest, middag, mingel eller vinprovning. Välkommen ner i våra mysiga källarvalv!
Le Bon Palais festvåning
Festvåning Le Bon Palais. Ligger mitt vid Norra Bantorget, Festlokal för privatpersoner och företag med plats för upp till 350 vid middag och 900 vid mingel
Maison Pierre Festvåning i Stockholm City
Maison Pierres festlokal finns centralt belägen nära Centralstation. Lokalen tar upp till 250 sittande gäster och 350 gäster vid mingel. Mindre grupper får en avgränsad del av lokalen.
Nybohovs festlokal vid Liljeholmen
Festlokal vid Liljeholmen med möjlighet att ta med egen dryck och mat. Fin utsikt från Nybohovsberget
Piren Evenemang festlokal och eventhall Nacka, Finnboda Hamn
Eventlokal i Finnboda Hamn med utsikt över Stockholm. En anläggning i 2 plan, grotta och en 100 meter lång pir! Från mindre privatfester till jättestora företagsevent
Sjö och Land Festlokal Strandvägen
Festlokal på ponton vid vattnet vid Strandvägen. Ta med egen mat och dryck hit. AGA pontonen är ett klassiskt landmärke vid Strandvägen där ni nu kan festa och konferera.
Festlokal Skyddsrummet på Södermalm i Stockholm
Festlokal på Södermalm insprängd i berget vid Söder Mälarstrand. Består av två salar; Tegelrummet och bergrummet. Smakfullt inredd där det råa berget kontrasterar mot moderna inredningsdetaljer och senaste tekniken runt ljud och ljus
Sturecompagniet festvåningar
Festvåning Sturecompagniet. Ligger mitt på Stureplan med ingång även från Sturegallerian, Festlokal för privatpersoner och företag med plats för upp till 100 vid middag och 500 vid mingel
Wintervikens festvåningar - Aspudden / Gröndal
Wintervikens festvåningar erbjuder tre lokaler i södra Stockholm, I skulpturens hus med den vackra nobelsalen Stockholm. Fantastiskt naturskönt vid Mälaren och Wintervikens trädgårdar.
Ambassadeur festvåning
Festvåning Ambassadeur. Ligger mitt vid Kungsgatan 18, Festlokal för privatpersoner och företag med plats för upp till 250 sittande vid middag. Flera dansgolv. All befintlig teknik ingår i priset.
Brazilia Festvåning vid Tekniska Högskolan, Norrmalm
Brazilia Festvåning är belägen centralt mitt i Stockholm endast ett stenkast ifrån Östra station vid Tekniska högskolan. Restaurangen med 200 sittplatser ligger I gatuplanet med matsalen som ligger naturskönt, perfekt för välkomstmingel eller grillning.
Gamla Riksarkivet - Riddarholmen i Stockholm
Spektakulära eventlokalerna i Gamla Riksarkivet finns att tillgå för alla typer av fester och event. Stor innergård på 500 kvm gör även lokalerna till det perfekta valet för sommarevent. Festvåning för upp till 240 gäster sittande tillsammans.
Garant Festvåning vid Horntull
Middagslokal och festlokal vid Hornstull, festlokal med vinprovning på Hornstull, Duktiga kockar. Lokalen består av entrédel i gatuplan, matsal på nedervåning samt en bar och loungedel.
Junibacken, festvåning Djurgården
Festlokal och naturskönt vid vattnet på Djurgården. På Junibacken finns två festsalar i olika våningsplan. Det finns stora möjligheter för underhållning och aktiviteter. T.ex. sagotåget som är en stor upplevelse även för de största barnen.
Kasai - Eventlokal med Japansk trädgård - Östermalm
Eventlokal och Middagslokal med innergård utformad som Japansk trädgård. Ypperligt läge på Östermalm i Hotellets gamla lokaler. Eventen genomförs med Kasais unika koncept som går genom mat, dryck och inredning. Även underhållning som hänger ihop med konceptet.
Kastellet festvåning på Kastellholmen
Ha festen i ett slott! På Kastellholmen i Stockholm med utsikt i fyra väderstreck ligger Kastellet.
Klubb Blå - Festvåning - Bar - Dansgolv vid Fridhemsplan
Nattklubbslokal med festvåning i gatuplan, bar och dansgolv på nederplan. Ypperligt läge vid Fridhemsplan, nära T-bana. Topprenoverad med högsta kvalitet på ljud och ljus.
Koloni - festvåning - Telefonplan
Telefonplans finaste festvåning. I LM Ericssons gamla vaktkur och personalbostad har en hemtrevlig miljö skapats med café dagtid och festvåning på kvällen. Upp till 70 sitter tillsammans.
Konstnärsklubben Festlokal
Middagslokal, festlokal med för stora sällskap i city, ta med egen mat, vin och dryck. Ligger mellan Sturaplan och Norrmalmstorg.
Kräftan - Festvåning nära Universitetet
En sjönära oas på gångavstånd från Roslagstull! Värdshuset Kräftan kan ta emot sällskap på upp till 120 personer sittande tillsammans inomhus eller på vår uteplats under tält.
Kulturfyren
Festlokal kulturfyren på Skeppsholmen erbjuder arrangemang möjlighet till kund att ta med sin egen mat och dryck. Vattennära och ostört läge på Skeppsholmen.
Kungstornen Eventlokal - Fest och konferens
Perfekt läge på Kungsgatan 33 ca. 100 meter från T-Hötorget. Pampig entré. Väl inne möts sällskapet av en mysig miljö med snygga parkettgolv och 4 olika salar som kan disponeras på olika sätt.
Kungsvalvet - festvåning - på Kungsholmen
Festvåning på Kungsholmen med aktivitetsområde som innehåller roliga aktiviteter. Bra läge nära Rådhuset med finfina kommunikationer samt gångavstånd till T-Centralen.
Köksälvan - Festvåning i Älvsjö
Festvåning i Älvsjö med perfekta kommunikationer, nära Älvsjö station. Upp till 200 sittande tillsammans. Ytterligare ytor för dans och mingel samt en stor uteterrass.
Lokanta - Festlokal i Slakthusområdet / Globen
Tag med egen dryck och egen mat till Lokanta festlokal i Slakthusområdet nära Globen. Festlokalen har ett ostört läge i industriområde med bra kommunikationer nära Stockholm.
Magasin 9 - Eventhall i Frihamnen
Magasin 9 är Stockholms närmaste och största eventhall med sina 2400 kvadratmeter eventyta. Inte nog med det ligger den 30 meter från hamnkanten med en läcker utskikt över vattnet.
Matsällskapets festlokal i Bergshamra
Ljus, fräsch festlokal som rymmer upp till 160 gäster. Med en solig terrass i naturskön omgivning i Solna.
Meeting Room Eventlokal på Kungsholmen
En lokal som passar utmärkt såväl för mingeltillställningar, konferenser, sittande middagar, releasefester och visningar för 100-300 gäster. Tuff, modern och stilren festlokal vid Fridhemsplan på Kungsholmen.
Modis Festvåning Arenastaden Solna
Stor festvåning och eventlokal nära Mall of Scandinavia i Solna. Bankettsal för upp till 300 gäster och däröver stora ytor för mingel och dans. Möjighet till scen. Även rejäla ytor för spektakulära sommarevent.
Mister French festvåning på Skeppsbron
Mr French tar emot sällskap på upp till 500 gäster för abonnering på vår veranda med utsikt över Stockholms vatteninlopp. Här kan ni njuta av tidlösa klassiker med tonvikt på skaldjur och kött.
Misto festvåning
Festlokal på Östermalm vid Gärdet i Stockholm med fullservice alternativt egen dryck och fint läge nära stora grönområden.
Restaurang Mynchen festvåning
Vår festvåning ligger i vackra och anrika Münchenbryggeriet vid Söder Mälarstrand. Med en fantastisk utsikt över Stockholms stadshus och Riddarfjärden är det ett perfekt läge mitt i stan.
Månskäran festlokal
Bra fest- och eventytor i Kungens Kurva. Festlokalen som medger egen mat och egen dryck om så önskas har ett härligt marmorgolv och högt i tak. 400 gratis parkeringsplatser. Ljusa ytor med stora fönsterpartier och högt i tak.
Nio Rum - Festvåning, Eventlokal och Konferenslokal
Vid Nybroviken med Berzelii park mitt emot och sjöutsikt. Upp till 120 middagsgäster sitter tillsammans i en av totalt 9 salar. Ett av Stockholms bästa lägen.
Munchenbryggriets festvåning Nobelterrassen
Festlokal, festvåning på Södermälarstrand med konferensmöjligheter. Stor ostörd terrass med utsikt över riddarfjärden. Nobelterrassens intilliggande salar möjliggör stora event på Munchen Bryggeriet.
Festlokal Nacka - Nyckelvikens Herrgård | Bokalokal.se
Hitta er festlokal hos Bokalokal.se. Nyckelvikens herrgård är en perfekt festlokal belägen i Nacka, välj om ni vill ta med er egen mat eller beställ mat från vår meny.
O'learys festvåning - Gamla Stan Stockholm
O'learys separata festvåning vid Järntorget. Centralt läge nära T-bana. Ombonad miljö med kristallkronor och träinredning. Upp till 100 gäster sittande.
Pong - festvåning och eventlokal i Hornsberg / Lindhagen
Högst upp i Lindhagen gallerian, över ICA driver Pong en av Lindhagens största festvåningar / eventlokaler. Här kan upp till 400 gäster mingla, eller upp till 100 gäster sitta tillsammans.
Rosendals Wärdshus - Sommarfest / Julfest för företag
Rosendals Wärdshus, en festvåning och restaurang i en stadsnära, grönskande miljö som kommer till sin rätta året om. Passar för bröllop, jubileum samt för sommarfester och julfester för företag
Scenkonstmuseet eventlokal på Östermalm.
Festlokal och eventlokal på Östermalm nära Nybrokajen. Högt i tak med synliga takbjälkar. Lokalen passar för konferens, middag och andra event. Härlig innergård. Handikappanpassade. Festlokalen tidigare kallad Kronan.
Sidenkällaren festlokal
Sidenkällaren erbjuder härliga höga tegelvalv invid götgatsbacken på Södermalm. Ta gärna med mat hit. Utrymme finns för middag och dans i olika utrymmen. Lätt att komma hit med T bana Slussen.
Sjöhuset festlokal på Lidingö
En nybyggd pärla med skärgårdskänsla! Sjöhuset ligger precis intill Breviks småbåtshamn på Lidingö och byggdes 2004. Dryck kan tas med av kund.
Skafferiet - festvåning - Nacka
Festvåning i Nacka med högt i tak och en stor terrass med möbler, filtar och parasoller. Skafferiet Catering äger lokalen och levererar mat och personal.
Storängssalen festlokal i Nacka
I centrala Nacka nära Nacka Forum ligger Storängssalen. Hit tar sällskapet med sin egen mat och dryck. Ugnar och diskmaskin finns. Även porslin, bord och stolar för 60 pers. Festlokalen rymmer upp till 75 sittande gäster.
Stralsund i Gamla Stan Festlokal i Stockholm
Stockholms äldsta dokumenterade festlokal, Källaren Stralsund Anno 1502. Lokalen är ursprungligen från 1300-talet med medeltida valv, vitkalkade väggar och levande ljus i ombonad miljö.
Torsgatan Festvåning - S:t Eriksplan
Festvåning på Torsgatan 21 i Stockholm. Nära T-bana S:t Eriksplan men med gångavstånd från Centralen. Sitt i modernt inredda lokaler med högt till tak och tillhörande atrium för mingel och fördrink.
7a Strandvägen - Festvåning och eventlokal på Strandvägen
Precis intill vattnet vid Nybroviken 7A Strandvägen. En elegant festvåning och konferensanläggning med hemtrevligt inredda salonger med vacker interiör och högt i tak som passar bra för bröllop, fest, mingel och middag.
Alexandras i Södra hammarbyhamnen
Härligt sjönära läge vid kajen i Södra Hammanbyhamnen i Hammarby Sjöstad. Stor uteplats! Möjligt att anlägga med båt. Alexandras står för en helhetsupplevelse med mat, dryck och miljö.
Aurora Eventlokal - i Hagaparken
Häftig festlokal och eventlokal inne på Fjärilshusets område som rymmer upp till 300 sittande. Möjlighet med underhållning från scen. Inrett med segeldukar i tag och ledkannor.
Ballroom - Eventlokal nära Globen i Johanneshov
Teknikspäckad eventlokal under Nya Söderstadion eller Tele2 Arena. En multilokal som passar för konferens, fest, middag, konsert, nattklubb eller utställning. Sittande vid runda bord ryms 590 gäster men upp till 1800 gäster för konsert.
Blekholmen festvåning
Festvåning Blekholmen. Ligger centralt på Blekholmsterrassen med uteplats mot vattnet, Festlokal för privatpersoner och företag med plats för upp till 350 sittande vid middag.
Boccone - festvåning - Strandvägen
Festvåning på Strandvägen som hyrs ut till abonnerade grupper för fest men även konferens. Precis vid kajkanten och ett av Sthlms absolut bästa lägen för att attrahera besökare till ert event.
Festlokal Båthuset i Solna med sjönära läge | Bokalokal.se
Boka din festlokal hos Bokalokal.se. Båthuset festlokal i Solna är en charmig festlokal med sjönära läge. Hit kan kunden ta med sin egen mat och dryck och festa ostört.
Carotte Frihamnen festvåning
Festvåning på Östermalm. Under kvällstid kan vi duka upp till fest med sittande middag eller buffé för upp till 90 sittande gäster och vid mingel upp till 130 personer.
Elfvik Strand - Festlokal på Lidingö
Festlokal vid vattnet på Lidingö med sjöutsikt från matsal. Möjlighet till konferens och även övernattning. Ordnar event med full service. Brygga finns om ni tar båt. Perfekt för bröllop liksom företagseventet
Eventhuset fest- och eventlokal
Flexibel eventlokal i Hägersten. Nära Midsommarkransen t-bana. Hit kan kunden ta med sin egen dryck och mat och lägga upp sitt arrangemang som önskat.
Farsta Gård - Festlokal för egen mat och dryck
Farsta Gård ligger med härliga omgivningar och stora kringytor söder om Stockholm. I största lokalen, Ladan kan upp till 80 gäster ha sittande middag. Det finns mindre lokaler samt möjlighet till mingel för större grupper.
Farsta Gård, festlokalen Flygeln - Egen dryck, Egen mat
Festlokal med stora parkytor nära Stockholm. Vacker utsikt över sjön Magelungen. I Flygeln kan upp till 50 gäster ha sittande middag. Kund kan ta med sin egen dryck och egen mat.
Frösunda Festvåning i Solna
Festvåning i Frösunda i Solna. Spektakulär takhöjd med möjlighet att utforma lokalen enligt eget tema. Goda kommunala förbindelser. Upp till 300 sittande gäster.
Fåfängan på Södermalm
Fåfängan är det perfekta stället för företag och bröllopspar för fest. Fåfängans vidunderliga utsikt förenar Stockholms stadskänsla med den underbara blågröna skärgården
Gamla Stadsportsvalvet i Gamla Stan
På Österlånggatan i Gamla Stan ligger Gamla Stadsportsvalvet i Gamla Stan. Härliga stora vitmålade valv med gått om rymd. Hit kan kunden ta med egen mat och dryck
Grödinge Bygdegård festlokal i Tumba
En äkta bygdegård, ej långt utanför Stockholm. Ta med er egen mat och dryck. Lokalen rymmer upp till 100 sittande matgäster och passar från enklare jubileum till fina bröllop.
H62 Festvåning vid Mariatorget
Festvåning vid Mariatorget med nattklubbskänsla. Perfekta kommunikationer. Upp till 100 sittande gäster och upp till 175 minglande i denna källarlokal på Södermalm.
Haga Forum Festvåning - Hagaparken vid Norrtull
En kombination av stadsnära och naturskönt. Stora panoramafönster och terrass vetter mot Brunnsviken och en enorm gräsplan. Lokalen har kapacitet för upp till 200 sittande matgäster.
Historiska Museet - Fest- och eventlokaler på Östermalm
Historiska Museets lokaler på Östermalm är ypperliga för event, fest, middag. Även för konferens eller showroom.
Järlahuset i Nacka
Festlokal fint läge i Nacka. Upp till 130 personer vid mingel och upp till 96 gäster vid sittande middag. Ta med egen mat och dryck!
Järntorgspumpen - Festvåning i 600 år gamla tegelvalv.
Festvåning på bästa läge i Gamla Stan. Läckra, höga medeltida valv. Rymmer 70 gäster sittande tillsammans i största valvet.
Lyxig dukning för långbord
Ett lyxigt tema i silver och kristall för t.ex. en James Bond fest eller liknand.
Orientalisk dukning vid långbord i lila och rosa för fest | bokalokal.se
Varma färger och guld i denna Tusen och en natt - dukning. Bjud in dina gäster till din orientaliska oas.
Dukning i Hawaii-tema vid långbord
Inspirationsbilder för dukning av långbord i Hawaii-, aloha-, tikibar- tema. Allt på bilderna i detta tema går att hyra från leverantörer i Stockholm
Dukning fest 70-tals tema med långbord
Duka upp i riktig 70-tals stil. Flower power blommor på borden, peace and love- tecken. Kombinera med discobollar och sjuttiotalsmusik. Låt era gäster klä er i tidsenliga kläder.
Dukning av långbord i rött tema inspirationsbilder
Dukning i rött med rosor, rosblad på borden, röd löpare på vit duk. Röda balonger. Inspirationsbilder för festen.
Dukningbilder för exotisk fest
Kuba, Dominikanska; långa nätter med salsa och romdrinkar. Inspirationsbilder för dukning och festtillbehör för festen.
Dukning långbord för silver på vitt
Med vita dukar och silverfärgad dekor skapas ett elegant tema för den romantiska festen.
Dukningbilder för silver på svart
Med svarta dukar och silverfärgad dekor skapas ett suggestivt tema för den rockiga festen.
Eleganta dukningbilder för gråa nyanser
Med ett grått tema på dukningen får era gäster vara fårgklickarna. Duka upp era långbord till festen med gråa stenar, grå dukar finns att hyra, grå servetter.
Eleganta dukningbilder för julfesten
Inspirationsbilder för vackra dukningar för julfesten. Mycket glitter, kottar, presentpland, julgranskular, guld och framför allt rött är julens färger.
Dukningbilder i rosa och lila nyanser
Inspirationsbilder för vackra dukningar i rosa och lila nyanser. Riktigt romantiska dukningsbilder för festen.
Inspirationsbilder Trädgårdsfest
Inspirationsbilder för trädgårdsfesten eller s.k. garden party. I en lummig miljö med lyktor och glada människor.
Inspirationsbilder strankanten
Inspirationsbilder för vackra dukningar för strandfesten. En middag i kvällssol och sand mellan tårna. Här fångar vi den unika känslan på bild.
Crystal Lounge - Elegant festdekor - Loungetält
Eleganta festdekorationer och möbler för spektakulära fester, event och bröllop. Glitter, vitt, fina tyger som passar för temafester så som white wedding, james bond, glitter och glamour etc. med loungetält i lyxig stil
Paradis Ö - Temafest med palmer och solstolar
För den flummiga temafesten med söderhavsmiljö. Palmer, solstolar, bambu. Passar festteman så som Karibiskt, Hawaii, Tiki, Jamaica etc. Låt era gäster slappna av i en skön miljö.
Orientalisk temadekor
Med Oriental Nights inreder ni er festlokal eller eventhall. Hyr Orientaliska tält för trädgård eller uteplats! Eller låt oss dekorera er festvåning
Temafest Riviera Palmer Solstolar
Med lyxiga solstolar, palmer i läcker design byggs ett riviera tema upp tält och palmer belyses med spotar. Även kubansk temafest, karibisk temafest / temadekor
Servettvikning solfjäder
Guide hur man viker servetten vill en Solfjäder. Elegant servettvikning för fest och middag vid långbord eller öar. Varje vikning tar mindre än en minut att vika. Passar tygservetter och papperservetter.
Servettvikning storseglet
Guide hur man viker Storseglet. Sveriges mest populära servettvikning för fest och middag. Tar bara några sekunder per vikning. Passar papperservetter av bra kvalitet.
Servettvikning bestick
Guide hur man bäddar in bestick i servetten. En populär servettvikning för fest och middag med buffé. Passar både tygservetter och papperservetter.
EnArena festvåning i Globen
Här finns perfekta partylokalen med högt i tak, avancerad ljud- och ljusanläggning för såväl konserter som disco.
Ersta Terrassen festvåning
Festlokal på Södermalm på Fjällgatan nära Londonviadukten i stockholm med fantastisk utsikt över Stockholm. Lokalen passar alla typ av fester och event så som bröllop, firmafester m.m.
Carotte Garnisonen Festvåning Karlavägen 110
Festvåning på Östermalm, Fin innergård med egen boulebana där ni kan ha grillfest i privat regi eller med ert företag. Möjlighet att sitta inne i restaurang eller utomhus i partytält. F.d. kallad vid namnet Spring
Pier 16 Festvåning på Lidingö
Festvåning vid Gåshaga brygga på Lidingö. Vid Lidingöbanans slutstation. Precis vid havet med tillhörande båtplatser och brygga. Upp till 165 sittande middagsgäster i separat övervåning. Storslagen utsikt.
Pampas Sjökrogen Festvåning i Pampas Marina Solna
Festvåning på Pampas Marina. Sommartid sitter sällskap på utepaviljong på brygga. Hit kan man komma med båt utan problem. Sjökrogen bedriver även cateringverksamhet.
Sjöstadens Festvåning / Hammarby Sjöstad
Festlokal fint läge i Sickla på Gränsen till Hammarby Sjöstad. Högt till tak med utrymme för 130 sittande. Separat bardel samt cateringkök. Ta med egen mat och dryck!
Cabaret festvåning
Festvåning Cabaret. Ligger mitt vid Norra Bantorget, Festlokal för privatpersoner och företag med plats för upp till 500 sittande vid middag
Hells Kitchen festvåning
Festvåning Hells Kitchen. Ligger mitt på Stureplan under Sturecompagniet, Festlokal för privatpersoner och företag med plats för upp till 100 vid middag och 500 vid mingel
Lusthuset på Långholmens Folkhögskola - Långholmen
Festvåning på Långholmen med stora gräsytor utanför. Middag för upp till 150 gäster året om. Kund kan ta med egen dryck. Inte långt från Hornstull eller ångbåtsbryggan på Långholmen.
pdf-oversikt-mm-A.pdf
entrappaner-oversikt.pdf
    
festoffert1 page
Kalkylera pris på fest i Stockholm | Bokalokal.se
Ta fram prisförslag / offerter direkt i webläsaren för fest i festvåning i Stockholm. Pris med egen dryck, pris med egen mat och pris för fullservice - jämför
    
sthlmsvinkallare2 pages
Sthlms Vinkällare kalkyl
Räkna fram priset för fest på Stockholms Vinkällare. Få kalkylen på mailen som en PDF offert. En festlokal nära T-bana Rådmansgata och Hötorget dit kund kan ta med sin egen dryck.
Sthlms Vinkällare kalkyl
Räkna fram priset för fest på Stockholms Vinkällare. Få kalkylen på mailen som en PDF offert. En festlokal nära T-bana Rådmansgata och Hötorget dit kund kan ta med sin egen dryck.
    
mastermikael2 pages
Mäster Mikael prisverktyg
Räkna fram priset för fest på Mäster Mikaels Festvåning. Få kalkylen på mailen som en PDF offert. En festlokal på Söders höjder nära T-bana Slussen dit kund kan ta med sin egen dryck.
Mäster Mikael prisverktyg
Räkna fram priset för fest på Mäster Mikaels Festvåning. Få kalkylen på mailen som en PDF offert. En festlokal på Söders höjder nära T-bana Slussen dit kund kan ta med sin egen dryck.
    
fjarilshuset2 pages
Fjärilshuset kalkylverktyg
Räkna fram en kalkyl för fest på Fjärilshuset. Få priskalkylen på mailen som en PDF offert. En festvåning i Hagaparken i Solna.
Fjärilshuset kalkylverktyg
Räkna fram en kalkyl för fest på Fjärilshuset. Få priskalkylen på mailen som en PDF offert. En festvåning i Hagaparken i Solna.
    
palsundet2 pages
Pålsundets Matsal
Räkna fram en kalkyl för fest på Pålsundets Matsal. Få kalkylen på epost som en PDF offert. En festlokal på Långholmen dit kund kan ta med sin egen mat och dryck.
Pålsundets Matsal
Räkna fram en kalkyl för fest på Pålsundets Matsal. Få kalkylen på epost som en PDF offert. En festlokal på Långholmen dit kund kan ta med sin egen mat och dryck.
    
borggarden2 pages
Borggården kalkylverktyg
Räkna fram en kalkyl för fest på Borggården. Få kalkylen på mailen som en PDF offert. En festvåning på Östermalm i Stockholm som ligger i anslutning till Armémuseum.
Borggården kalkylverktyg
Räkna fram en kalkyl för fest på Borggården. Få kalkylen på mailen som en PDF offert. En festvåning på Östermalm i Stockholm som ligger i anslutning till Armémuseum.
    
ekebyloge2 pages
Ekeby Loge prisverktyg
Räkna fram priset för fest på Ekeby Loge. Få kalkylen på mailen som en PDF offert. En festlokal i Haninge söder om Stockholm dit kund kan ta med sin egen mat och egen dryck.
Ekeby Loge prisverktyg
Räkna fram priset för fest på Ekeby Loge. Få kalkylen på mailen som en PDF offert. En festlokal i Haninge söder om Stockholm dit kund kan ta med sin egen mat och egen dryck.
    
annorlunda2 pages
Annorlunda
Kalkylera på pris på festmiddag med Annorlunda catering på Tutankhamunutställning i Magasin 9
Annorlunda
Kalkylera på pris på festmiddag med Annorlunda catering på Tutankhamunutställning i Magasin 9
    
3v8113 pages
pdf-oversikt1.pdf
pdf-oversikt2.pdf
pdf-168-lb.pdf
pdf-270lb.pdf
pdf-240-kuber.pdf
pdf-300lb.pdf
pdf-mingel-hela.pdf
pdf-mingel-uppe.pdf
pdf-200bio.pdf
pdf-220-bio.pdf
pdf-massa.pdf
pdf-60-konf-oar.pdf
Venue81 Skisser
3D bilder av eventlokalen Venue81 på Drottninggatan. Titta på dukningsalternativ för sittande middag och placeringsskisser för event och konferens
    
3mynt11 pages
pdf-oversiktB.pdf
pdf-oversiktA.pdf
pdf-96-oar.pdf
pdf-110-oar.pdf
pdf-120-oar.pdf
pdf-120-lb.pdf
pdf-64-krog.pdf
pdf-84-krog.pdf
pdf-mingel-flyg.pdf
pdf-mingel-krog.pdf
Myntkrogen Skisser
3D visualiseringar över Myntkrogen och Myntkabinettet i Gamla Stan. Festvåning och eventlokal. Se översikt över lokalerna samt dukningsskisser
    
b-junibacken3 pages
brollop2016-junibacken.pdf
kickoff2016-junibacken.pdf
julfest-2016-junibacken.pdf
    
bilderwinterviken2 pages
brollop2016-winterviken.pdf
julfest-2016-winterviken.pdf
    
bilderflottsbro2 pages
brollop2016-flottsbro.pdf
lokalforslag.pdf
    
b-kolskjulet3 pages
brollop2016-kolskjulet.pdf
kickoff2017-kolskjulet.pdf
kraftskiva-2016-kolskjulet.pdf
    
bildervalvet4 pages
brollop2016-valvet.pdf
kickoff2017-valvet.pdf
julfest-2016-valvet.pdf
kickoff2016-valvet.pdf
    
bilderclustretgs2 pages
kickoff2017-clustret-gs.pdf
julfest-2016-clustretgs.pdf
    
b-7a-odenplan2 pages
kickoff2017-7a-odenplan.pdf
julfest-2016-7a-odenplan.pdf
    
b-sjofartshuset4 pages
2016-sommar-sjofartshuset.pdf
julbord-2016-sjofartshuset.pdf
kraftskiva-2016-sjofartshuset.pdf
catering-sjofartshuset.pdf
    
b-myntkrogen1 page
julfest-2016-myntkrogen.pdf
    
bilderskeppsholmens2 pages
julbord-2016-krogkonst.pdf
kraftskiva-2016-krogkonst.pdf
    
b-docklands1 page
julfest-2016-docklands.pdf
    
b-steninge1 page
julfest-2016-steninge.pdf
    
b-fjarilshuset1 page
julfest-2016-fjarilshuset.pdf
    
bilderlebonpalais1 page
julfest-2016-lebonpalais.pdf
    
bilderaquaria1 page
julbord-2016-aquaria.pdf
    
b-borggarden1 page
julfest-2016-borggarden.pdf
    
bilderbygget1 page
julbord-2016-bygget.pdf
    
b-brazilia1 page
julfest-2016-brazilia.pdf
    
b-goranterrassen1 page
julfest-2016-goranterrassen.pdf
    
b-ekeby-loge3 pages
julfest-2016-ekebyloge.pdf
kraftskiva-2016-ekebyloge.pdf
brollop2017ekeby.pdf
    
bilderentrappaner1 page
julbord-2016-entrappaner.pdf
    
b-7a-strandvagen1 page
julfest-2016-7a-strandvagen.pdf
    
b-alexandras1 page
julbord-2016-alexandras.pdf
    
b-skyddsrummet1 page
julbord-2016-skyddsrummet.pdf
    
b-sthlmsvinkallare1 page
julbord-2016-sthlms-vinkallare.pdf
    
b-string1 page
julbord-2016-string.pdf
    
b-systerobror2 pages
julbord-2016-systerobror.pdf
kraftskiva-2016-systerobror.pdf
    
b-mrfrench1 page
julfest-2016-mrfrench.pdf
    
b-mynchen1 page
julbord-2016-mynchen.pdf
    
bildercamarillo1 page
julfest-2016-camarillo.pdf
    
b-meetingroom1 page
julfest-2016-meetingroom.pdf
    
bilderbluecharm1 page
kraftskiva-2016-bluecharm.pdf
    
b-kraftan1 page
kraftskiva-2016-kraftan.pdf
    
sjokrogen2 pages
Sjökrogen kalkylverktyg
Räkna fram en kalkyl för priset på fest på Sjökrogen. Få kalkylen på mailen som en PDF offert. En festvåning vid Pampas Marina i Stockholm.
Sjökrogen kalkylverktyg
Räkna fram en kalkyl för priset på fest på Sjökrogen. Få kalkylen på mailen som en PDF offert. En festvåning vid Pampas Marina i Stockholm.
    
b-tutankhamun1 page
julfest-2016-tutankhamun.pdf
    
b-garnisonen1 page
julfest-2016-garnisonen.pdf
    
bilderersta2 pages
julbord-2016-ersta.pdf
brollop2016-ErstaTerrass.pdf
    
3amba7 pages
Ambassadeur Skisser
Se 3D av gamla Blue Moon Bar i Stockholm på Kungsgatan numera Ambassdeur. Skisser i 3D på dukningsalternativ vid middag och mingel.
pdf-100-lb.pdf
pdf-140-lb.pdf
pdf-200-lb.pdf
pdf-248-lb.pdf
pdf-mingel.pdf
pdf-bio-amba.pdf
    
3aurora5 pages
Aurora Fjärilshuset Skisser
3D visualiseringar av eventlokalen Aurora inne på Fjärilshusets område i Hagaparken. Skisser i 3D på dukningsalternativ vid middag samt utformning av lokalen vid konferens.
aurora-oversiktA.pdf
aurora-oversiktC.pdf
aurora-oversiktB.pdf
aurora-oversiktD.pdf
    
3ballroom4 pages
Ballroom Skisser
3D modell av eventlokalen Ballroom eller Ballroom12 vid Tele2 Arena i Stockholm. Skisserna visar olika upplägg vid middag och event. Förklarar hur lokalen används som festvåning och eventlokal.
ballroom-oversiktA.pdf
ballroom-oversiktB.pdf
ballroom-oversiktC.pdf
    
3bellevue1 page
Bellevue Skisser
3D bilder av festlokalen Bellevue nära Roslagstull i Stockholm. Skisser i 3D på dukningsalternativ vid middag samt placeringsskisser vid konferens.
    
3blue9 pages
Blue Charm Skisser
Se 3D visualiseringar av charterbåten och festlokalen Blue Charm som ligger vid Strandvägen i Stockholm. Skisser i 3D på dukningsalternativ vid middag samt översikt av fartyget vid konferensupplägg.
pdf-oversikt-uppe.pdf
pdf-oversikt-nere.pdf
pdf-52-oar.pdf
pdf-60-oar.pdf
pdf-68-oar.pdf
pdf-80-lb.pdf
pdf-96-lb.pdf
pdf-biosittning-bluecharm.pdf
    
3borggarden4 pages
Borggården festvåning Skisser
Se 3D visualiseringar av festvåningen Borggården på Östermalm i Stockkholm. Skisser i 3D på dukningsalternativ vid middag. Även på upplägg med event i Armémuseum som festlokal.
borggarden-oversiktA.pdf
borggarden-oversiktD.pdf
borggarden-oversiktC.pdf
    
3borg8 pages
Borgila Skisser
3D bilder av festlokalen Borgila på Söder Mälarstrand i Stockholm. Skisser i 3D på dukningsalternativ vid middag samt utformning av fartyget vid konferens.
pdf-oversikt.pdf
pdf-68_h.pdf
pdf-80_oar.pdf
pdf-90_oar.pdf
pdf-96_lb.pdf
pdf-104_lb.pdf
pdf-biosittning.pdf
    
3bygg13 pages
Bygget placeringsskisser
Byggets fest- och konferensanläggning visualiserad i 3D. Festlokalen i 2 plan ligger centralt i Stockholm på Norrlandsgatan. Placeringsskisser visar hur lokalen kan användas för middag samt för konferens.
pdf-oversikt-A.pdf
pdf-oversikt-B.pdf
pdf-144-ru.pdf
pdf-144-ru-scen.pdf
pdf-192-lb.pdf
pdf-80-ru-uppe.pdf
pdf-96-oar-uppe.pdf
pdf-136-lb-uppe.pdf
pdf-utstallning.pdf
pdf-mingel-uppe.pdf
pdf-180-bio.pdf
pdf-20-lb.pdf
    
3cab7 pages
Cabaret 3D Skisser
3D bilder av festvåningen Cabaret vid Norra Bantorget i Stockholm. Skisser i 3D på dukningsalternativ vid middag samt utformning av festvåningen vid konferens.
pdf-200-lb.pdf
pdf-250-lb.pdf
pdf-300-lb.pdf
pdf-350-lb.pdf
pdf-400-lb.pdf
pdf-450-lb.pdf
    
3cam7 pages
Camarillo 3D Skisser
3D bilder av festlokalen Camarillo som ligger vid T-bana Rådmansgatan. Skisser i 3D på dukningsalternativ vid middag. Till denna festlokal kan kund ta med egen mat och egen dryck.
pdf-60oar.pdf
pdf-70lb.pdf
pdf-88lb.pdf
pdf-96h.pdf
pdf-112lb.pdf
pdf-camarillo-oversikt.pdf
    
3cgs10 pages
Clustret Gamla Stan 3D Skisser
Se 3D bilder av festlokalen Clustret Gamla Stan. Exklusiv takvåning där kund kan ta med egen dryck. Skisser i 3D på dukningsalternativ vid middag samt utformning av lokalen vid konferens.
pdf-80-lb.pdf
pdf-80-oar.pdf
pdf-90-h.pdf
pdf-96-oar.pdf
pdf-120-h.pdf
pdf-120-lb.pdf
pdf-50-bio.pdf
pdf-100-bio.pdf
pdf-80-skol.pdf
    
3ck11 pages
Citykonferensen Skisser
3D bilder av eventlokalen och konferensanläggningen City Konferensen i Stockholm. Skisser i 3D på de 3 våningsplanen med dukningsalternativ vid middag samt utformning av festvåningen vid konferens.
pdf-oversikt1.pdf
pdf-oversikt2.pdf
pdf-156-oar.pdf
pdf-180-oar.pdf
pdf-200-lb.pdf
pdf-128-skol.pdf
pdf-203-bio.pdf
pdf-108-kombo.pdf
pdf-oxen93scen.pdf
pdf-oxen140.pdf
    
3dock6 pages
Docklands Skisser
Se 3D visualiseringar av festvåningen Docklands i Nacka. Festlokalen hänger ut över vattnet i Finnboda Hamn. Skisser i 3D på dukningsalternativ vid middag samt vid konferens.
pdf-oversikt.pdf
pdf-80-lb.pdf
pdf-56-runda.pdf
pdf-110-lb.pdf
pdf-konf-42.pdf
    
3ess17 pages
Mälarterrassen och Essinge Konferenscenter Skisser
Se 3D bilder av Mälarterrassen i Essinge Konferenscenter. 3 större lokaler för fest och event. Se placeringsskisser för olika gruppstorlekar. Festvåningarna ligger på Stora Essingen
pdf_64_lb.pdf
pdf_64_oar.pdf
pdf_72_h_lb.pdf
pdf_88_h_lb.pdf
pdf_96_lb.pdf
pdf_100_h_oar.pdf
pdf_B64_lb.pdf
pdf_B78_h.pdf
pdf_B112_oar.pdf
pdf_B114_h.pdf
pdf_C80_h.pdf
pdf_C128_h.pdf
pdf_C152_h.pdf
pdf_C220_lb.pdf
pdf_C240_oar.pdf
pdf_C320_lb.pdf
    
3entra10 pages
En Trappa Ner placeringsskisser
Se 3D bilder av festlokalen En Trappa Ner vid T bana Hötorget. 3D skisser visar placeringsalternativ och översikt hur lokalen kan användas. Hit kan kunden ta med egen allkohol.
pdf_48_lb.pdf
pdf_64_lb.pdf
pdf_72_lb.pdf
pdf_80_lb.pdf
pdf_100_lb.pdf
pdf_124_lb.pdf
pdf_150_lb.pdf
pdf_162_lb.pdf
entrappaner-oversikt.pdf
    
3fjaril9 pages
Fjärilshuset Skisser
Se 3D bilder av Fjärilshusets festvåningar. Placeringsskisser för fest och event. Tillgång till utställningar. Festvåningarna ligger i Hagaparken utanför Stockholm
pdf-oversikt-A.pdf
pdf-108-fisk.pdf
pdf-138-oar.pdf
pdf-68-oar-h.pdf
pdf-296-runda.pdf
pdf-222-oar.pdf
pdf-334-lb.pdf
pdf-436-lb.pdf
    
3folk1 page
Folkungakyrkan placeringsskisser
    
3fv13 pages
Flottsbro Värdshus Skisser
3D visualiseringar av Flottsbro Värdshus i Huddinge utanför Stockholm. En festlokal dit kund kan ta med egen mat och dryck samt en festvåning med fullservice. 3D skisser visar dukningsalternativ vid middag och konferensupplägg
pdf_matsal40.pdf
pdf_matsal48.pdf
pdf_matsal52.pdf
pdf_matsal68.pdf
pdf_matsal72.pdf
pdf_matsal84.pdf
pdf_matsal84h.pdf
pdf_matsal110.pdf
pdf_matsal140.pdf
pdf_festlokal30.pdf
pdf_festlokal56.pdf
pdf_festlokal70.pdf
    
3gar12 pages
Garant Skisser
3D bilder av Garant Festvåning i Hornstull. Se placeringsskisser och dukningsvarianter i dessa 3D visualiseringar.
pdf-oversiktA.pdf
pdf-oversiktB.pdf
pdf-56-lb.pdf
pdf-60-runda.pdf
pdf-70-honnor.pdf
pdf-80-oar.pdf
pdf-92-lb.pdf
pdf-110-lb.pdf
pdf-mingel.pdf
pdf-40-lb-bio.pdf
pdf-dansgolv.pdf
    
3gt10 pages
Göranterrassen - Skisser
3D bilder av Göran Terrassen på Kungsholmen i Stockholm. Se dukningsalternativ och placeringsskisser för middag och fest. Hit kan kund ta med sig egen alkohol.
GORANTERRASSEN-oversikt.pdf
GORANTERRASSEN-oar-hb.pdf
GORANTERRASSEN-oar-scen.pdf
GORANTERRASSEN-lb.pdf
goranterrassen-oversikt.pdf
goranterrassen-106pers.pdf
goranterrassen-240pers.pdf
goranterrassen-348pers.pdf
goranterrassen-342pers.pdf
    
3hk3 pages
Hells Kitchen Skisser
3D skisser av Hells Kitchen på Stureplan. Se dukningsalternativ för middag samt översikt för event
pdf-oversikt.pdf
pdf-53-lb.pdf
    
3kb8 pages
Kungliga Borgen placeringsskisser
pdf-160-oar-t.pdf
pdf-oversiktA.pdf
pdf-70-h-oar.pdf
pdf-84-h-lb.pdf
pdf-96-lb.pdf
pdf-100-lb.pdf
pdf-220-lb-t.pdf
    
3kgs7 pages
Källare Gamla Stan Festvåning Skisser
3D skisser av Källare i Gamla Stan i Stockholm. Dukningsalternativ för middag och översiktsskiss för event. En mysig källarlokal för roliga fester
pdf-oversikt.pdf
pdf-oversiktB.pdf
pdf-36-oar.pdf
pdf-48-oar.pdf
pdf-54-oar.pdf
pdf-70-oar.pdf
    
3kol6 pages
Engelen och Kolingen Skisser
Engelen vid Slussen i 3D. Visualiseringar av festvåningen i 2 plan visar placeringsskisser och dukningsalternativ. Flera salar finns för sällskap i olika storlekar.
pdf-oversikt.pdf
pdf-rhapsody-48.pdf
pdf-rhapsody-53.pdf
pdf-matsal-36.pdf
pdf-scenen-32.pdf
    
3lav6 pages
Lavalhallen Skisser
3D visualiseringar av Lavalhallen i Nacka utanför Stockholm. Placeringsskisser för sittande middagssällskap samt dukning för bröllop. Även 3D bilder för konferens
lavalhallen-oversiktA.pdf
lavalhallen-oversiktB.pdf
lavalhallen-oversiktC.pdf
lavalhallen-biosittn-186.pdf
lavalhallen-biosittn-352.pdf
    
3lbp8 pages
Le Bon Palais Skisser
3D skisser av festvåningen Le Bon Palais vid Norra bantorget. Bläddra bland olika dukningsalternativ och planskisser för både middag och mingel
pdf-55-oar.pdf
pdf-80-lb.pdf
pdf-138-lb.pdf
pdf-158-lb.pdf
pdf-200-lb.pdf
pdf-252-lb.pdf
pdf-mingel.pdf
    
3lr7 pages
Långa Raden 3D Skisser
pdf-oversiktA.pdf
pdf-oversikt.pdf
pdf-72-h.pdf
pdf-80-lb.pdf
pdf-84-lb.pdf
pdf-102-jul.pdf
    
3m98 pages
Magasin 9 Placeringsskisser i 3D
Skisser av Magasin 9 i Frihamnen i Stockholm. Se dukningsalternativ i 3D. Flera olika skisser på både middag och mingel.
pdf-oversikt.pdf
pdf-oar-500.pdf
pdf-solfjader.pdf
pdf-langbord.pdf
pdf-bio-500.pdf
pdf-bio-podier.pdf
pdf-bio-middag-1000.pdf
    
3mag7 pages
Magasinet Skisser
Skisser på dukningsalternativ i 3D på Magasinet eventlokal och festlokal som ligger på Söder Mälarstrand i Stockholm
pdf-oversikt.pdf
pdf-oversiktB.pdf
pdf-80-buffe.pdf
pdf-144-oar.pdf
pdf-210-lb.pdf
pdf-125-bio.pdf
    
3mm8 pages
Mäster Mikael Skisser
3D visualiseringar på Mäster Mikael festlokal nära Slussen i Stockholm. Se översikt och olika dukningsalternativ. Placeringsskisser för sittande middag och mingel
pdf-70-oar.pdf
pdf-70-h.pdf
pdf-78-h.pdf
pdf-80-lb.pdf
pdf-98-h.pdf
pdf-161-oar.pdf
pdf-oversikt-mm-A.pdf
    
3nod7 pages
Eatery Nod Kista Skisser
Se 3D visualiseringar av eventlokalen Eatery i Nod huset i Kista. Bilder på dukningsalternativ och placeringsskisser vid middag i festvåning eller stora event i Navet i Nodhuset.
EATERY-oversiktFV.pdf
EATERY-duknEH.pdf
EATERY-oversiktEH.pdf
EATERY-duknFV.pdf
EATERY-516sol.pdf
EATERY-544ru.pdf
    
3nt8 pages
Nobelterrassen Skisser
Dukningsskisser på Nobelterrassen i Munchenbryggeriets lokaler på Söder Mälarstrand. Placeringsskisser för middag, event och konferens. Allt visualiserat i 3D.
pdf-oversikt-vaning.pdf
pdf-100-oar.pdf
pdf-108-h.pdf
pdf-200-lb.pdf
pdf-350-oar.pdf
pdf-336-lb.pdf
pdf-140-bio.pdf
    
3nybo6 pages
Nybohov Skisser
Placeringsförslag för Nybohov festvåning nära Liljeholmen. En festlokal dit kund kan ta med egen mat och egen dryck. Se olika dukningsskisser i 3D.
nybohov-h50.pdf
nybohov-oar56.pdf
nybohov-h66.pdf
nybohov-lb80.pdf
nybohov-oar96.pdf
         
3nybo1 page
nybohov-h50.pdf
    
3pal17 pages
Pålsundets Matsal Skisser
Placeringsskisser för Pålsundets Matsal på Långholmen nära Hornstull i Stockholm. En festlokal dit kund kan ta med egen mat och egen dryck. Se olika dukningsskisser för middag och mingel i 3D.
pdf-oversikt-grill.pdf
pdf-oversikt-inne.pdf
pdf-50-oar.pdf
pdf-58-lb-h.pdf
pdf-60-oar.pdf
pdf-70-lb-h1.pdf
pdf-70-lb-h2.pdf
pdf-72-lb.pdf
pdf-84-lb.pdf
pdf-96-lb.pdf
pdf-106-lb-h.pdf
pdf-ute-60.pdf
pdf-ute-80.pdf
pdf-ute-116-dekor.pdf
pdf-ute-120.pdf
pdf-ute-126.pdf
    
3pir9 pages
Piren Skisser
Placeringsskisser för middag och mingel samt konferens i Piren Eventlokal i Finnboda Hamn i Nacka / Stockholm. Se olika dukningsskisser i 3D.
pdf-oversikt3.pdf
pdf-oversikt1.pdf
pdf-oversikt2.pdf
pdf-224-oar.pdf
pdf-354-lb.pdf
pdf-96-bergrum.pdf
pdf-mingel-bergrum.pdf
pdf-300-bio.pdf
    
3pm9 pages
Källaren Peder Muur Skisser
Placeringsförslag för Peder Muur Festlokal nära T Odenplan. En festlokal dit kund kan ta med egen mat och egen dryck. Se olika dukningsskisser i 3D.
pdf-oversikt.pdf
pdf-30-stor-o.pdf
pdf-48-lb.pdf
pdf-48-oar.pdf
pdf-60-lb.pdf
pdf-70-lb.pdf
pdf-74-lb-brollop.pdf
pdf-87-lb.pdf
    
3sh8 pages
Sjöhuset Lidingö Skisser
3D visualiseringar på Sjöhuset festlokal på Lidingö i Stockholm. Se översikt och olika dukningsalternativ. Placeringsskisser för sittande middag och mingel
pdf-60-oar.pdf
pdf-72-lb.pdf
pdf-80-h.pdf
pdf-96-oar.pdf
pdf-100-oar.pdf
pdf-104-h.pdf
pdf-108-lb.pdf
    
3sk13 pages
Skepsholmens Krogkonst Skisser
Se 3D bilder på Skeppsholmens Krogkonst på Skeppsholmen i Stockholm. Flera olika dukningsalternativ samt placeringsskisser för middag i tält utomhus
pdf_40_oar.pdf
pdf_46_h.pdf
pdf_48_oar.pdf
pdf_52_h.pdf
pdf_64_lb.pdf
pdf_66_h.pdf
pdf_66_lb.pdf
pdf_66_lb_h.pdf
pdf_72_ute_lb.pdf
pdf_76_ute_h.pdf
pdf_80_ute.pdf
pdf_96_ute_lb.pdf
    
3sob13 pages
Syster o Bror - Skisser
3D bilder av Syster o Bror Festvåning. Skisser på dukning och dukningsplaceringar för middag och för mingel samt konferens
pdf_oversikt.pdf
pdf_56_oar.pdf
pdf_72_h.pdf
pdf_72_lb.pdf
pdf_98_lb.pdf
pdf_100_h.pdf
pdf_122_lb.pdf
pdf_160_lb.pdf
pdf_270_lb.pdf
pdf_20_sep.pdf
pdf_24_sep.pdf
pdf_biosittning.pdf
    
3sol10 pages
Sjö och Land Skisser
Placeringsskisser för middag och mingel samt konferens i Sjö och Land eller AGA Pontonen på Strandvägskajen. En Festlokal med möjlighet för kund att ta med egen dryck. Se olika dukningsskisser i 3D.
pdf-oversikt-aga.pdf
pdf-h60-aga.pdf
pdf-lb80-aga.pdf
pdf-lb84-aga.pdf
pdf-oar120-aga.pdf
pdf-oar80-aga.pdf
pdf-oar56-aga.pdf
pdf-biosittning-aga.pdf
pdf-mingel-aga.pdf
    
3sr7 pages
Skyddsrummet Skisser
3D bilder av festlokalen Skyddsrummet på Söder Mälarstrand i Stockholm. Skisser i 3D på dukningsalternativ vid middag samt utformning av festvåningen vid konferens.
pdf-oversikt.pdf
pdf-92-h.pdf
pdf-96-oar.pdf
pdf-104-oar.pdf
pdf-154-lb.pdf
pdf-180-lb.pdf
    
3ss10 pages
Sjöstaden Skisser
pdf-oversikt.pdf
pdf-60-lb.pdf
pdf-66-lb-tvar.pdf
pdf-70-oar160cm.pdf
pdf-84-runda120cm.pdf
pdf-96-h.pdf
pdf-136-lb.pdf
pdf-mingel-buffe.pdf
pdf-70-bio.pdf
    
3sta6 pages
Stallmästaregården Skisser
pdf_80_h.pdf
pdf_104_h.pdf
pdf_112_oar.pdf
pdf_168_oar.pdf
pdf_64_ute.pdf
    
3sten3 pages
Steninge - Stenladan Skisser
3D bilder av eventlokal och restaurang i Steninge Slott i Sigtuna. Skisser på dukning och dukningsplaceringar för middag och för mingel samt konferens
steninge-oversiktB.pdf
steninge-oversiktA.pdf
    
3stu6 pages
Sturecompagniet Skisser
3D bilder av Sturecompagniet i Stockholm. Skisser i 3D på dukningsalternativ vid middag och konferensupplägg med biosittning
pdf-54-lb.pdf
pdf-79-lb.pdf
pdf-100-lb.pdf
pdf-mingel.pdf
sturecompagniet-oversikt.pdf
    
3val12 pages
Valvet Skisser
3D bilder av festlokalen Valvet på Skeppsholmen i Stockholm. Se placeringsskisser för sittande middag för olika gruppstorlekar. Hit kan kund ta med sin egna dryck.
pdf_42_oar.pdf
pdf_54_h.pdf
pdf_58_oar.pdf
pdf_60_lb.pdf
pdf_60_lbVer2.pdf
pdf_84_oar.pdf
pdf_120_lb.pdf
pdf_126_oar.pdf
pdf_180_lb.pdf
pdf_180_lbVer2.pdf
pdf_42_h.pdf
    
3wv6 pages
Winterviken Skisser
3D bilder av festlokalen och eventlokalen Winterviken i Gröndal / Stockholm. Skisser i 3D på dukningsalternativ vid middag samt utformning av lokalen vid konferens.
pdf-304-oar.pdf
pdf-400-oar.pdf
pdf-bio-oar.pdf
pdf-etage-104-oar.pdf
pdf-etage-142-lb.pdf
    
3vm9 pages
Vieille Montagne Skisser
3D bilder av festlokalen Vieille Montagne vid Söder Mälarstrand. Middag är i fartygets lastrum. Se dukningsplaceringar för middag och för mingel samt konferens
pdf-oversikt-vieille.pdf
pdf-lb66-vieille.pdf
pdf-h68-vieille.pdf
pdf-lb72-vieille.pdf
pdf-h78-vieille.pdf
pdf-lb78-vieille.pdf
pdf-h90-vieille.pdf
pdf-lb96-vieille.pdf
    
3ekeby10 pages
pdf-ekeby-oversiktA.pdf
pdf-ekeby-oversiktB.pdf
pdf-ekeby-82-h.pdf
pdf-ekeby-130-h.pdf
pdf-ekeby-150-h.pdf
pdf-ekeby-170-runda.pdf
pdf-ekeby-180-oar.pdf
pdf-ekeby-272-runda.pdf
pdf-ekeby-280-h.pdf
pdf-ekeby-300-lb.pdf
    
3dambassadeur7 pages
Ambassadeur Skisser
pdf-100-lb.pdf
pdf-140-lb.pdf
pdf-200-lb.pdf
pdf-248-lb.pdf
pdf-mingel.pdf
pdf-bio-amba.pdf
    
3modis3 pages
pdf-modis-oversiktA.pdf
pdf-modis-oversiktB.pdf
pdf-modis-oversiktC.pdf
    
3d-eriksberg10 pages
eriksberg-oversiktB.pdf
eriksberg-oversiktA.pdf
eriksberg-oversiktC.pdf
eriksberg-72-runda.pdf
eriksberg-84-h-runda.pdf
eriksberg-89-h-runda.pdf
eriksberg-90-runda.pdf
eriksberg-120-runda.pdf
eriksberg-140-runda.pdf
eriksberg-56-h-lb.pdf
    
3d-jernkontoret10 pages
pdf-oversiktA-jernkontoret.pdf
pdf-oversiktB-jernkontoret.pdf
pdf-110runda-jernkontoret.pdf
pdf-130lb-jernkontoret.pdf
pdf-28o-jernkontoret.pdf
pdf-60oar-jernkontoret.pdf
pdf-70h-jernkontoret.pdf
pdf-79h-jernkontoret.pdf
pdf-104h-jernkontoret.pdf
pdf-82oar-jernkontoret.pdf
    
3kolskjulet9 pages
oversiktA-kolskjulet.pdf
oversiktB-kolskjulet.pdf
pdf-oar-120p-kolskjulet.pdf
pdf-oar-96p-scen-kolskjulet.pdf
pdf-h-134p-kolskjulet.pdf
pdf-lb-150p-kolskjulet.pdf
pdf-lb-144p-scen-kolskjulet.pdf
talt-208p-kolskjulet.pdf
pdf-bio-lunch-70p-kolskjulet.pdf