Torsgatan i Bonnierhuset

nära T-S:t Eriksplan

Ett knapptryck : Direktkontakt med eventansvarig

Kontakta Koncept & Event för visning av lokal. Det går bra att ringa på 070-5705640 eller maila Viktor: [email protected]


Kontakta sedan alla i samma formulär


sittande middag - kapacitet
10-
150
mingel - kapacitet
30-
315

BESKRIVNING:

Moderna och anpassningsbara lokaler. Industriell känsla med takets stålbjälkar i kors och tvärs samt höga fönstersektioner. Takhöjden på över 4 meter ger en imponerande rymd i lokalen.

På våning 8 i Bonnier huset finns vår fantastiska takterrass, här kan vi arrangera middagar som trerätters, BBQ alternativt streetfoodrätter i mindre format.
Är man osäker på Sveriges sommarväder så kan vi kombinera terrassen med festvåningen som ligger längst ner i huset, vi börjar kvällen med fördrink och snittar för att senare äta varmrätt nere i restaurangen och avsluta med DJ och bar.SITTANDE MIDDAG:

Sitt upp till 150 gäster i samma sal. Lokalen är i sig väldigt flexibel och anpassningsbar. Är ert sällskapet runt 100 gäster så bryter vi av lokalen med tyg för att sittningen ska bli optimal.MINGEL:

Kapacitet för mingel är 315 gäster.KONFERENS:

I Bonniershusets stora ljusgård finns en hörsal för upp till 120 personer, mer traditionell konferenslokal för biosittning/skolsittning upp till 90 personer. All mat kommer och lagas från Torsgatans kök. Vi ser gärna att ni kombinerar konferens med en avslutande middag.

ikon för sluttid

TIDER:

Ordinarie tillstånd är till kl. 01.00. Tillstånd kan sökas för förlängning till kl. 03.00.

mat från leverantör

MAT:

Vi serverar mat av högsta kvalité. Kockar och ägarna kommer från Melker Anderssons krog F12. Köket ligger centralt i lokalen och gästerna kommer se hur maten förbereds och läggs fram. En väldigt häftig och pampig känsla för gästerna. Kombinerad kvalité med flexibel menysättning så lyssnar vi alltid på vad kunderna efterfrågar och som passar temat för kvällen.

alkoholtillstånd

DRYCK:

Dryck kan inte tas med.

möjligheter musik

UNDERHÅLLNING / MUSIK:

Dansgolvet är beläget bredvid baren vilket gör att dansgolvet aldrig känns för stort eller för litet, även här justerar vi placering av DJ eller annan underhållning efter sällskap och antal gäster.


Kontakta Torsgatan i Bonnierhuset

Bokalokal.se är provisionsfritt! Vid eventuell bokning går 100% av kostnaden till Ert arrangemang!

Välj mottagare att skicka till

Din KONTAKTA DESSA lista


Denna sida använder cookies. Läs mer.