Gamla Stadsportsvalvet

Gamla Stan

Ett knapptryck : Direktkontakt med eventansvarig

Fyll i intresseanmälan nedan eller kontakta Anna för en visning av lokalerna på
073-0935373


Kontakta sedan alla i samma formulär


sittande middag - kapacitet
10-
70
sittande middag - kapacitet
10-
100

BESKRIVNING OCH KAPACITET:

Gamla Stadsportsvalvet på Österlånggatan i Gamla Stan hyrs ut för fester, företagsarrangemang och andra aktiviteter på dag- och kvällstid. Lokalen ligger i källaren på ett 1600-talshus ett stenkast från Slottet och har två rymliga och ljusa valv som passar middagssällskap på mellan 10 och 70.

Vanliga företagsarrangemang är vinprovning, företagsmingel, kundmöten, kundmiddagar och kurser. Vi hyr också ut till privata festarrangemang som födelsedagsfester, studentmottagningar, bröllop och middagar. Hyreskostnaden är 2500-12.500 för en heldag.

Vid sittande bord får det plats 70 gäster i nedre valvet (Parkettsittning max 100 personer) och vid mingel i båda valven kan man vara upp till 100 personer. Kunder har möjlighet att ta med sig alkoholhaltiga drycker utan kostnad. I lokalhyran ingår bord och stolar samt enklare musikanläggning. Porslin och övrigt gods/linne finns att hyra.

Tilläggstjänster som professionell ljudanläggning (enklare ljudanläggning ingår i priset), portabel scen, projektor med duk, serveringspersonal, städning, DJ, underhållning, bartender, linnedukar, stolöverdrag, dekoration etc kan köpas till.

sluttid för fest

TIDER:

Stängningstid kl. 01.00. Kan förlängas till 02.00 mot extra kostnad.

ta med egen mat

MAT:

Kunder har möjlighet att ta med egen mat. Vi samarbetar med flera olika cateringföretag och kan ordna mat och personal till kund som så önskar.

ta med egen dryck

DRYCK:

Kunder har möjlighet att ta med sig alkoholhaltiga drycker utan kostnad.

möjligheter musik

UNDERHÅLLNING / MUSIK:

Det är möjligt att ha dans och DJ i lokalen. Stereo med möjlighet att koppla in dator / telefon med tex Spotify finns samt högtalare.


Kontakta Gamla Stadsportsvalvet

Bokalokal.se är provisionsfritt! Vid eventuell bokning går 100% av kostnaden till Ert arrangemang!

Välj mottagare att skicka till

Din KONTAKTA DESSA lista


Denna sida använder cookies. Läs mer.