Fjärilshuset

Hagaparken i Solna

Ett knapptryck : Direktkontakt med eventansvarig

Varmt välkommen till Fjärilshuset för en minnesvärd upplevelse!
För att komma i kontakt med oss inför en eventuell tillställning maila: [email protected]
alternativt ring Max på tel: 0708357769.

Hoppas vi får ert förtroendet, välkommen!


Kontakta sedan alla i samma formulär


sittande middag - kapacitet
40-
400
mingel - kapacitet
40-
2000

BESKRIVNING OCH KAPACITET:


Välkommen till Fjärilshuset, en unik och omslutande upplevelse mitt i den förtrollande Hagaparken. När ni bokar någon av våra fantastiska lokaler, öppnas dörrarna till ett exklusivt område som är helt ert att njuta av! Vår plats sträcker sig över hela 30 000 kvadratmeter, inklusive en generös uteservering med kapacitet för upp till 400 personer och möjlighet att arrangera tältlösningar för upp till 1500 sittande gäster.  

Under taket, sprider sig totalt 6000 kvadratmeter med otaliga möjligheter att skapa magi. Här är några av våra huvudsakliga utrymmen:  

Haga Ocean: 
Hajtanken på Fjärilshuset. Låt oss föra in dig i en mystisk undervattensvärld. Ljuset från vårt stora havsakvarium belyser den dunkla atmosfären, och du befinner dig på havets botten, omgiven av fridfulla hajar och färgsprakande fiskar. Utforska denna magiska värld av nattligt äventyr och skapa oförglömliga minnen i sällskap med dessa majestätiska varelser.

Trädgårdsrestaurangen:
Upplev en "utomhusmiljö" inomhus med en lummig och grön omgivning. Här finner ni två dansgolv och två välsorterade barer, perfekt för mingel med upp till 600 gäster eller sittande evenemang för 430 personer.  

Vinterträdgården:
Välkommen till vår vinterträdgård på Fjärilshuset - den ultimata platsen för att skapa minnesvärda evenemang! Vid ankomsten är det en perfekt plats för mingel, där dina gäster kan njuta av en atmosfär fylld av grönska, citrusdofter och majestätiska fikusträd. Du kan börja din kväll i vinterträdgården och sedan fortsätta till någon av våra andra lokaler för middag och sedan dans med DJ.

Aurora:
Välkommen till lokalen Aurora vid Fjärilshuset. Aurora, vår separata byggnad, är utrustad med avancerad ljud- och ljusutrustning och erbjuder en mångsidig plats för föredrag, föreläsningar, festligheter och dans med DJ. Den är perfekt för middagar och festande med stora sällskap. Upptäck Aurora, där ditt nästa evenemang får en touch av elegans och magi!   

Hälsoträdgården:
Detta växthus ligger avskilt från de andra byggnaderna. Det går att kombinera detta utrymme med tältlösningar och är idealiskt för utställningar, auktioner och mycket mer.


sluttid för fest

TIDER:

Vi erbjuder fullständiga rättigheter, vilket ger er möjligheten att vara hos oss fram till 02.00.
På vår uteservering kan ni njuta av servering fram till klockan 23.00. Normal stängningstid är klockan 01.00.

mat från leverantör

MAT:

Hos oss är maten en viktig del av er upplevelse och inget önskemål är för stort eller för litet.
Oavsett om ni planerar för en trerätters middag, en buffé eller allt därtill så står vårt kök redo att förtrolla era smaklökar.

alkoholtillstånd

DRYCK:

Efter maten står drycken i centrum för att göra er middag till en minnesvärd upplevelse. Vi är glada att sätta ihop passande dryckespaket som kompletterar era rätter perfekt.

möjligheter musik

UNDERHÅLLNING / MUSIK:

För att höja stämningen erbjuder vi möjlighet till både liveband och DJ som kan skapa den perfekta ljudkulissen för er fest. Låt oss hjälpa er skapa en oförglömlig upplevelse på Fjärilshuset.


Kontakta Fjärilshuset

Bokalokal.se är provisionsfritt! Vid eventuell bokning går 100% av kostnaden till Ert arrangemang!

Välj mottagare att skicka till

Din KONTAKTA DESSA lista


Denna sida använder cookies. Läs mer.