Fåfängan

Södermalm

Ett knapptryck : Direktkontakt med eventansvarig

För bokning och visning av lokalerna kontakta oss på 08-642 99 00 eller fyll i intresseanmälan.


Kontakta sedan alla i samma formulär


sittande middag - kapacitet
10-
90
sittande middag - kapacitet
10-
90

BESKRIVNING OCH KAPACITET:

Fåfängan med sin unika plats är det perfekta stället för företag och bröllopspar för fest. Fåfängans vidunderliga utsikt förenar Stockholms stadskänsla med den underbara blågröna skärgården. Bara en station från Slussen och ni befinner er i denna fantastiska och romantiska miljö.

Att ta fördrinken eller vigas antingen på den rymliga Balkongen som hänger ut mot Saltsjön, på klipporna eller i det anrika Lusthuset är oslagbart. Att därefter avnjuta en härlig middag i restaurangpaviljongen och till skymningen och natten dansa vidare – det kan inte bli bättre! Här kan vi ta emot fester med långbord upp till 90 personer och med honnörsbord upp till 80 personer.

I Lusthuset firar det lite mindre sällskapet. Att under sommarhalvåret sitta utanför lindarna med fullt panorama över hela Stockholms inlopp är något som bara kan upplevas just där och då. I lokalen med anor från 1700-talet dukar vi upp med egen buffé för upp till 25 gäster eller bordsserverar upp till 30 gäster.

Fåfängan hjälper gärna till att skräddarsy hela upplevelsen. Ring eller maila till oss för festmeny, prisförslag eller andra frågor. All mat och dryck måste serveras från oss.

sluttid för fest

TIDER:

Öppet till kl 01.00. Förlängning till som senast 03:00 mot extra avgift.

mat från leverantör

MAT:

Fåfängan sköter all mat förutom ev. tilltugg och bröllopstårtor. Låt oss ge förslag på cocktailbuffé, middagsbuffé eller bankettmiddag inklusive personal för uppdukning och servering.

alkoholtillstånd

DRYCK:

Fåfängan sköter all dryckeshantering

möjligheter musik

UNDERHÅLLNING / MUSIK:

Lokalen passar för både DJ och liveuppträdanden! Vi kommer gärna med förslag på underhållning!


Kontakta Fåfängan

Bokalokal.se är provisionsfritt! Vid eventuell bokning går 100% av kostnaden till Ert arrangemang!

Välj mottagare att skicka till

Din KONTAKTA DESSA lista


Denna sida använder cookies. Läs mer.