Lokanta

Slakthusområdet

Ett knapptryck : Direktkontakt med eventansvarig

Vi visar gärna lokalen för er. Kontakta oss på 08-6591392. Ni kan även maila oss på [email protected]


Kontakta sedan alla i samma formulär


sittande middag - kapacitet
30-
66
mingel - kapacitet
30-
150

BESKRIVNING:

Den perfekta partylokalen i ostört läge i Slakthusområdet, 2 minuters gångväg från Globens t-bana, eller med bil från E4/Nynäsvägen/Huddingevägen. Lokalen är på 205 kvm och har även en terass på 60 kvm med utsikt mot Globen. Det finns även ett separat garderobsutrymme på 9 kvm. Takhöjden är 290 cm och terracotta-stengolv genomgående i lokalen.SITTANDE MIDDAG:

En stor öppen yta där man kan sitta upp till 66 gäster tillsammans så alla ser varandra. I lokalhyran ingår det att Lokantas personal möblerar helt efter era önskemål, samt sköter flytt av bord/stolar som inte ska stå kvar i lokalen. Lokanta tillhandahåller också en vit engångsduk som kan rullas ut över borden helt kostnadsfritt.MINGEL:

Mingel upp till 150 gäster. Perfekt för sena fester med dans och underhållning.

ikon för sluttid

TIDER:

Senaste sluttid för festen är 03.00.

ta med egen mat

MAT:

Konsultera med oss beträffande bästa matupplägget då vi även bedriver catering. Vi har menyer för alla tillfällen och kan även skräddarsy efter behov. Få maten serverad från vårt kök eller food truck som även går att boka! Våra catering-rätter och menyer finns att hitta på www.mezefabriken.se .
Annars är det tillval av kök eller medtag av egen mat som gäller.

ta med egen dryck

DRYCK:

Kund tar med sin egen dryck. Försäljning av dryck får EJ förekomma i lokalen. Slutna sällskap gäller.

möjligheter musik

UNDERHÅLLNING / MUSIK:

Underbar lokal för disco med hög musik där man kan festa helt ostört med tanke på lokalens läge i Slakthusområdet. Hör med oss om ni planerar livemusik.
I lokalhyran ingår två 15 tums högtalare med trådlös mikrofon samt stativ till dessa. (2st 15tums, 300w bas + 100w diskant), discokula och spotlight. Vi har även 2st Tv-apparater på 42tum med HDMI och USB-intag som är fria att nyttja.


Kontakta Lokanta

Bokalokal.se är provisionsfritt! Vid eventuell bokning går 100% av kostnaden till Ert arrangemang!

Din KONTAKTA DESSA lista

Denna sida använder cookies. Läs mer.
Scroll To Top